Recensioner

Dan Perssons bok “Mitt Universum” har fått fantastiskt gensvar från läsarna, här är några omdömen:

Den boken är magisk. Går rätt in.
Elzabeth

Boken är kanon, allt är så bra beskrivet, läser om den igen i kväll
Ulrika

Kära kosmiska broder, din bok är helt underbar.
Tack så mycket för att du skrev den, och Tack för att jag fick den.
Jag har läst den 2 ggr och tittar i den nästan varje kväll.
Hoppas vi ses snart igen, det finns så mycket att berätta och tala om.
Agneta

Jag fick höra om din bok från en nära vän och var tvungen att skriva till dig och tacka dig för din bok och den insikt den gett mig om hur kosmos är uppbyggt och hur livet fungerar. Detta har hjälpt mig i en tid av många mörka stunder
Lukas

Hej Dan. Tack för vänskapen köpte din bok i Karlstad, kanonbra. Den kan man läsa många gånger. H Kosmiske broder
Krister

 

Förord. Mitt Universum

Det är med varm hand som jag vill dela denna bok med mina medmänniskor: Dan Perssons verk ”Mitt Universum”.

En bok för alla som önskar vidga sin kunskap och insikt om livet samt kosmos. Med stor förväntan och nyfikenhet har vi förmånen att få ta del av Dans universum och hans synvinklar på tillvaron och existensen.

I sagorna och berättelserna beskrivs det hur den sökande beger sig till avlägsna platser, trotsar faror samt klättrat högt i Himalayas berg för att hitta en vis man att fråga om vägledning och råd i livet.  

Men vi har tur eftersom möjligheten att träffa en vis man enbart kräver en kortare bilfärd utan strapatser och umbäranden. I det lilla samhället Bada i Värmland, strax norr om Sunne ligger Bada Hälsocenter. Där driver författaren en fantastiskt fin verksamhet i form av Bada Hälsocenter .  

Vi som besökt Bada och erhållit behandling mot sjukdomar samt förbättrat vår hälsa och inte minst haft den stora förmånen till samtal och umgänge med Dan har verkligen fått tillgång till en vis man.  

Dan har nu samlat sina tankar och idéer i boken ”Mitt Universum” som kan läsas som en livsvägledning samt även som en uppslagsbok om livet för den som önskar öka sin medvetenhet och livsinsikt. Vi som kanske, till och med, har förmånen att kalla författaren vår vän, vill nog även definiera honom som en dörröppnare eller lärare när det gäller Kosmos, samt insikter om sammanhangen i vår existens. Jag hoppas att läsaren har lika stor behållning som undertecknad, när de tagit del av Dans Universum.  

Bengt Nilson

2014-12-24

Comments