Mitt Universum bok

Förord av författaren.

Under skrivandet av denna bok gick mina tankar ofta, i kärleksfull tacksamhet, till min mästare och kosmiske broder Alexander J Markus. Det var genom Alexander som jag äntligen fann ingången, eller skall vi säga uppgången, till Kosmisk högre Andlig Kunskap.  

Det var Alexander som lärde mig meditera för högre Kunskap om Kosmos. Det var Alexander som lärde mig att söka Kunskap om Universum, Dimensioner, det som kallas Gud och om Människan. Det var Alexander som visade mig vägen till var den verkliga Kunskapen finns, nämligen i Universum, i Dimensionerna, hos det som kallas Gud och i Kosmos, om den verkliga Människan, den Kosmiska Människan.  

Med andra ord hjälpte Alexander mig att frigöra mig från den grövsta materien i den 3:e Dimensionen. Det var också Alexander som gav mig sitt Mantra vilket jag ger vidare till er, mina kära vänner, i slutet av denna bok.

Ett stort och kärleksfullt tack till dig, min käre Kosmiske Broder och Mästare, Alexander J Markus som numera också kallas Sandor Markus. För mig förblir du Människoläraren och Mästaren Alexander J Markus.

Ett stort och kärleksfullt tack vill jag också framföra till mina kära vänner, Kosmiska systrar och bröder, som hjälpt till med korrekturläsningen av denna bok. Deras stöd har varit ovärderligt för mig. Stort och varmt tack till:

Min älskade hustru Hui Liang

Bengt, Karina och Therese Nilson

Siw Alfredsson och Carina Larsson

Britt Sundqvist

Maria Johansson

Gudrun Pärnarp

Harry Lepistö   

Det finns fler och ni är inte glömda, känn mitt varma tack till er också.

Slutligen: Ett Stort och varmt tack till alla de Människor jag mött under min vandring på planeten Jorden. Ni har varit ovärderliga för min kunskap om Jordemänniskan.

 

Dan Perssons bok “Mitt Universum” har fått fantastiskt gensvar från läsarna, här är några omdömen:

Den boken är magisk. Går rätt in.
Elzabeth

Boken är kanon, allt är så bra beskrivet, läser om den igen i kväll
Ulrika

Kära kosmiska broder, din bok är helt underbar.
Tack så mycket för att du skrev den, och Tack för att jag fick den.
Jag har läst den 2 ggr och tittar i den nästan varje kväll.
Hoppas vi ses snart igen, det finns så mycket att berätta och tala om.
Agneta

Jag fick höra om din bok från en nära vän och var tvungen att skriva till dig och tacka dig för din bok och den insikt den gett mig om hur kosmos är uppbyggt och hur livet fungerar. Detta har hjälpt mig i en tid av många mörka stunder
Lukas

Hej Dan. Tack för vänskapen köpte din bok i Karlstad, kanonbra. Den kan man läsa många gånger. H Kosmiske broder
Krister